085 800 5545 info@remove.nu
VET VERDWIJNT ALS SNEEUW VOOR DE ZON MET CRYOLIPOLYSE

Hoe geweldig zou het zijn als er een manier was om van die paar overtollige, maar o zo hardnekkige kilootjes af te komen. Die kilo’s die zich precies op plekken lijken te hebben vastgezet om nooit meer te verdwijnen: rondom je buik, de bekende ‘lovehandles’, je bovenbenen en bovenarmen. Je kent die ophopingen van vet wel die je met geen mogelijkheid weg krijgt, ook al sport je en eet je toch best gezond! Was er maar iets waardoor je die vetophopingen plaatselijk kon aanpakken. Het mes erin is wel erg radicaal, en ook duur! Bovendien zit je niet te wachten op een operatie, met alle bijwerkingen en gevaren van dien. En dan is er nog liposuctie, maar ja, ook dat is een behoorlijke ingreep die veel geld kost bovendien. Nee, dan toch maar blijven klooien met een wijder vallend shirtje en andere kledingtrucs en werken aan je mentale weerbaarheid door je gedachten over jezelf zo positief mogelijk in te zetten. Zit schoonheid zit ‘m toch voornamelijk in hoe je als persoon bent en niet alleen in je uiterlijk, zo hou je jezelf voor…

Vet dat verdwijnt als sneeuw voor de zon!
Maar hoezeer dat ook waar mag zijn, wat een droom als iemand je zegt dat er een nieuwe methode is die vet doet verdwijnen als sneeuw voor de zon! Kan dat waar zijn of is het een fabeltje? En als het waar is, is het dan ook voor mij haalbaar, vraag je je direct af. Ja! Want de nieuwe methode cryolipolyse is een stuk goedkoper dan alle andere methoden die er tot nu toe waren om plaatselijk vet te bestrijden. En het heeft geen enkel nadeel. Het is niet pijnlijk, het kost geen herstelperiode, het levert geen littekens of ander letsel op. Het enige wat er gebeurt is dat via deze nieuwe methode vet plaatselijk letterlijk verdwijnt, opgelost wordt, verdampt in feite. Met als resultaat wel een vermindering van tot wel vijf centimeter per kuur (doorgaans ongeveer drie behandelingen).

Cryolipolyse: hoe werkt het?
Nu je nieuwsgierigheid is gewekt, wil je natuurlijk weten hoe deze wonder methode werkt. Het is eigenlijk verbazingwekkend simpel…Cryolipolyse werkt op basis van bevriezing van vetcellen. Gebaseerd op de wetenschap dat vet cellen niet kunnen blijven bestaan bij temperaturen onder de 9 graden celcius. Ze kristalliseren dan en worden gewoon door lichaamseigen processen via de witte bloedlichaampjes, afgevoerd uit je lijf. Dit gebeurt zodanig dat andere processen en lichaamsdelen absoluut niet beïnvloed worden. Via een natuurlijk proces dat geleidelijk doorwerkt is na ongeveer 60 dagen het optimale resultaat zichtbaar. Het is dus een totaal ander verhaal dan een operatie. Er wordt niets in je lichaam gebracht aan apparaten of stoffen. Er wordt een natuurlijk proces op gang gebracht en je eigen lichaam doet de rest!

Eindelijk een methode die voor iedereen haalbaar en betaalbaar is!
Het mooie van cryolipolyse is dat het geschikt is voor iedereen. Het werkt bij mannen en vrouwen en is niet gebonden aan gezondheidseisen of leeftijd. Over het algemeen zijn drie behandelingen al voldoende en mede daardoor blijft het ook zeer betaalbaar. En de resultaten zijn bij een normale, gezonde leefstijl blijvend! Kijk voor alle informatie over deze ‘dream come true’ op: