085 800 5545 info@remove.nu

Waarom Vet bevriezen werkt!

Ik wil van mijn hardnekkige vetrollen af!

Mooie slankere contouren en een gladde strakke huid. Het alternatief voor liposuctie is Vet bevriezen. Maar hoe zit het nou eigenlijk!  Cryolipolyse, Lipolaser en Coolipo twin zijn de namen die ondertussen al naar voren zijn gekomen als er over Vet bevriezen geschreven of gesproken word. Kan jij het nog volgen? Nou ik kon het voorheen ook niet dus ben me erin gaan verdiepen. Dit is eruit gekomen….

Vet bevriezen, iedereen heeft het erover…

Ik kon het in t begin ook niet geloven maar het is echt waar. Er is een manier ontwikkeld om zonder ingrijpende operatie plaatselijk je overtollige vet ophopingen te laten weghalen.  Er zijn nu machines ontwikkeld met een vacuum zuigmond die geplaatst word op de gewenste behandel plek die vervolgens de vet cellen gaat bevriezen. Als vetcellen lang genoeg en op de juiste temperatuur gekoeld worden gaan ze kristalliseren en worden ze uiteindelijk vernietigd.  Vervolgens worden de dode vetcellen door het lichaamseigen lymfesysteem afgebroken en op een natuurlijke wijze afgevoerd. Omdat vetcellen gevoeliger zijn voor kou dan ander lichaamscellen worden ook alleen deze dus vernietigd en word het omliggende weefsel niet beschadigd. Dit hele proces noemen ze dus Cryolipolyse. Vet bevriezen is dus een Cryolipolyse behandeling ondergaan door middel van de nieuwste techniek, genaamd Cool-sculpting . Dan hebben we nog Coolipo Twin en Lipo Laser maar daar kom ik straks nog op terug.

Werkt het ook echt?

Onafhankelijk wetenschappelijke onderzoeken zijn gedaan en het is aangetoond dat het zeer effectief  is. Met wereldwijd meer dan 2 miljoen uitgevoerde behandelingen zijn er verbluffende resultaten geboekt. Gemiddeld 22 % vet weefsel en maar liefs 2 tot 4 cm verlies je per behandelde zone. En nog een leuke bijkomstigheid;  het is pijnloos en behalve dat je tijdelijk wat roodheid, tintelingen, blauwe plekken en gevoelloosheid kan ervaren zijn er geen bijwerkingen. Verder zijn er geen complicaties bekend en kun je direct verder met je dagelijkse bezigheden.

Maar is het wel veilig?.

Er zijn onderzoeken gedaan in verschillende plastische chirurgie praktijken door  de “De Amerikaanse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie, inc”. Onderzoek met 528 patienten op 1785 anatomische plaatsen tonen aan dat Vet bevriezen een effectieve  veilige methode is. Er zijn geen complicaties en bijwerkingen aan verbonden. De procedure voldoet dus aan de strenge eisen van de Amerikaanse overheid en is goed gekeurd door de FDA ( De Amerikaanse Voedsel en Warenautoriteit).

Nou na al deze informatie ben ik wel overtuigd. Ik ben ook heel blij met de persoon die deze ontdekking ooit heeft gedaan en de Cool-sculpting methode heeft ontwikkeld. Leuk om te weten trouwens; het is ontdekt naar aanleiding van onderzoeken waarom kinderen kuiltjes in hun wangen kregen door het eten van ijslolly’s. Het onderzoek aan de Harverd University toonde aan dat gekoelde vet cellen krimpen en als ze lang genoeg op de juiste temperatuur gekoeld worden ze uiteindelijk kapot gaan. Die wetenschappers hebben dan ook dit proces ‘Çryolipolyse’ genoemd.

Hoe zit het dan met Coolipo twin en Lipolaser?

De Coolipo Twin behandeling valt onder het proces Cryolipolyse maar dan op een net iets andere manier. Deze machine heeft 4 speciale pads die koelen de vet cellen en geven gelijktijdig een zachte elektrostimulatie. Verder komt het vrijwel alles op het zelfde neer als bij een Cool-sculpting behandeling.

De Lipo Laser behandeling is mijn minste favoriet.  Deze machine smelt de vet cellen weg doormiddel van een laserlicht. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving. Daarnaast werkt deze methode alleen in combinatie met voldoende lichaamsbeweging, een evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Na al deze  informatie ben ik tot de conclusie gekomen dat het bewezen veilig en effectief is. Vet bevriezen is dan ook een uitkomst voor de vele mensen die ondanks strenge dieeten en inspannende sportschema’s maar niet van hun hardnekkige vet ophopingen af kunnen komen.

Ik denk dat deze ontdekking veel mensen gelukkig gaat maken!