085 800 5545 info@remove.nu

Cryolipolyse Amsterdam

Cryolipolyse is een relatief nieuwe methode om plaatselijk vet te verwijderen, zonder dat daarvoor een chirurgische ingreep nodig is. Het lichaamsvet wordt van buitenaf met een speciaal apparaat sterk afgekoeld. Dit ‘bevriezen van vet’ is erg effectief in het verminderen van hardnekkig vet op de buik, heupen en rug. Vooral voor deze individuele zones is 1 Cryolipolyse Amsterdam daarmee een zeer goed alternatief voor liposuctie.

Vet bevriezen

Tijdens een Cryolipolyse behandeling worden vetcellen op een door jou aangewezen plek afgekoeld tot iets boven het vriespunt, naar ongeveer vier graden Celsius. We noemen het 1 vet bevriezen, maar in werkelijkheid zal de temperatuur niet onder nul komen. Die lage temperatuur van vier graden is wel dodelijk voor vetcellen, maar niet voor het andere weefsel. Na de behandeling sterven de vetcellen geleidelijk af en zullen ze vervolgens op een natuurlijke wijze door je lichaam afgebroken worden. Cryolipolyse kan in Amsterdam worden uitgevoerd.

Voordelen Cryolipolyse

Vergeleken met liposuctie is Cryolipolyse een goedkope en vooral pijnloze behandeling. Omdat Cryolipolyse in tegenstelling tot liposuctie non-operatief is, hoef je niet onder het mes. Daardoor is er geen periode van revalidatie en wondverzorging, maar kun je meteen na de behandeling al je dagelijkse handelingen weer oppakken. De grootste voordelen van Cryolipolyse zijn:

  • Veilig en pijnloos
  • Blijvende resultaten
  • 2 Cryolipolyse kosten laag vergeleken met liposuctie
  • Lokaal en doelgericht afslanken
  • Geen wonden
  • Geen beschadiging van onderhuids weefsel
  • Geen revalidatieperiode

Nadelen Cryolipolyse

Cryolipolyse is een veilige methode om lokaal lichaamsvet te verliezen met weinig tot geen nadelen. Toch kunnen we twee kleine nadelen van Cryolipolyse noemen. In tegenstelling tot liposuctie worden de eerste resultaten meestal duidelijk zichtbaar binnen drie weken, waarbij de grootste verandering (pas) na gemiddeld drie maanden zichtbaar is. Het resultaat laat soms dus even op zich wachten, omdat je lichaam in een geleidelijk proces vetcellen afbreekt en afvoert. Sommige mensen kunnen deze periode als een nadeel zien. Ook moet je meestal voor twee tot drie sessies naar de kliniek.

Cryolipolyse ervaringen

De Cryolipolyse ervaringen van andere mensen zijn bijna allemaal positief, maar wat ervaar je zelf als je een Cryolipolyse in Amsterdam ondergaat? De eerste minuten voel je een intense koude op de te behandelen plek die vrij snel verdwijnt. Je kunt zitten of liggen en probleemloos lezen, gebruik maken van een telefoon of tablet en zelfs even slapen als je dat wilt. Een sessie duurt ongeveer een tot twee uur, afhankelijk van het aantal zones. Na de behandeling mogen alle normale activiteiten hervat worden, zelfs intensief sporten is geen enkel probleem! Sommige mensen melden dat de behandelde huid even wat rood van kleur is, maar dat dit snel weer wegtrekt.

Cryolipolyse kosten

De kosten van een Cryolipolyse behandeling bedragen gemiddeld 480 tot 650 euro per zone. De uiteindelijke kosten hangen daarbij af van een aantal verschillende factoren, zoals je eigen specifieke wensen en de materialen die tijdens de behandeling gebruikt worden. Tijdens een eerste consult wordt de definitieve prijs van de behandeling vastgesteld, waarbij je vooraf goed voorgelicht wordt en weet wat je financieel kunt verwachten. Cryolipolyse kan in Amsterdam worden gedaan.