085 800 5545 info@remove.nu

Cryolipolyse Groningen

Cryolipolyse Groningen is de meest effectieve behandeling tegen vetweefsel op hardnekkige zones, zoals buik, heupen en bovenbenen. Als niets helpt: sporten, dieet en een gezonde levensstijl, is cryolipolyse – gebaseerd op het principe van vet bevriezen – dé oplossing voor figuurcorrectie. De behandeling is ook wel bekend onder de term vet bevriezen. Deze baanbrekende methode is wetenschappelijk erkend en bewezen. En dicht bij huis, want je kunt voor cryolipolyse ook in Groningen terecht.

Vet bevriezen bij 4 graden Celsius

Het idee voor cryolipolyse ontstond vanuit de wetenschap dat vetweefsel slechter tegen kou kan dan andere weefsels zoals huid, spieren en pezen. Beneden een temperatuur van 9 graden Celsius worden vetcellen al aangetast. De cellen beginnen af te breken en worden geleidelijk door het lichaam afgevoerd. Tijdens de cryolipolyse-behandeling wordt vetweefsel gekoeld tot een temperatuur van 4 graden Celsius. Dit blijkt de meest effectieve temperatuur om vet te bevriezen en de vetcellen af te breken. Dit gebeurt plaatselijk, want je wilt het natuurlijk niet koud krijgen tijdens de behandeling.

Wat gaat cryolipolyse mij kosten?

Een beter en strakker figuur, het kan echt, eindelijk! Dat zal je zeker iets waard zijn, maar het hoeft ook weer geen rib uit je lijf te zijn. Gewoonlijk kost een cryolipolyse behandeling 249,- en 3 behandelingen 649 euro. Een cryolipolyse behandeling is daarmee goedkoper dan liposuctie en zeker zo effectief. Handig dat cryolipolyse onder meer in Groningen wordt aangeboden.

Nadelen van cryolipolyse

Een cryo behandeling heeft nauwelijks nadelen. Mogelijk vind je dat het wat langzaam gaat, omdat je pas tussen de 3 tot 6 weken resultaat ziet, en dan ‘slechts’ 22% (dat is wel één vijfde van het vetweefsel). Toch is dit snel, als je bedenkt dat het afbreken van de vet cellen heel natuurlijk gaat, en dat de huid zo de kans krijgt om zich aan de nieuwe situatie aan te passen.

Cryolipolyse ervaringen delen

Vrouwen en mannen zullen hun cryolipolyse ervaring graag met anderen delen. Vaak kampen mensen al jaren met die laatste zones waar het vetweefsel maar niet wil verdwijnen. Ondanks gerichte fitness, strenge diëten en veel discipline. En dan verdwijnen in de loop van een paar maanden die love handles of het buikje: hét moment om te stralen en te laten zien hoe mooi het figuur uitkomt in die nieuwe kleding.

Welke voordelen heeft cryolipolyse voor mij?

Cryolipolyse is populair bij zowel vrouwen als mannen. Vetweefsel op probleemzones wordt aangepakt:

Een van de belangrijkste voordelen van cryolipolyse is dat het een zeer natuurlijke behandeling is. Met alleen een lage temperatuur worden de vet cellen afgebroken en verlaten ze op de natuurlijke manier het lichaam. Met als resultaat: een mooier figuur, precies op de plekken die jij het belangrijkst vindt.