085 800 5545 info@remove.nu

Cryolipolyse Hilversum; wat is het?

Overtollig vet, daar wil je het liefst van af. Daar zijn natuurlijk verschillende manieren voor. Maar een ander eetpatroon of meer beweging bieden niet voor iedereen voldoende resultaat. Gelukkig is er een effectieve, betrouwbare en veilige methode om snel van overtollig vet af te komen: Cryolipolyse, ook wel vet bevriezen genoemd, is letterlijk het bevriezen van vet cellen in het lichaam. Nadat de cellen bevroren zijn, worden deze op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf afgevoerd.

Wij bieden Cryolipolyse in Hilversum en ook in andere delen van Nederland aan.

Voordelen Cryolipolyse

Cryolipolyse biedt diverse voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld liposuctie. Het belangrijkste voordeel is dat het aanzienlijk minder riskant is. Ook deze voordelen biedt een Cryolipolyse behandeling:

  • Geen operatie, snijwerk of verdoving;
  • Naalden en incisies zijn niet nodig;
  • Natuurlijke afvoer van overtollig vet;
  • Zeer korte herstelperiode.

Hoewel Cryolipolyse een relatief veilige en effectieve behandelmethode is tegen overtollig vet, zijn er ook nadelen aan de behandeling. Deze zijn wel beperkt. Zo kan er kort na de behandeling sprake zijn van lichte irritatie of gevoelloosheid. Ook duurt het enige tijd totdat het eindresultaat zichtbaar is. Het gekoelde vetweefsel wordt in een periode van twee tot vier maanden na de behandeling geleidelijk door het lichaam afgevoerd. Dat betekent dat het eindresultaat dus niet direct na de behandeling zichtbaar is. Het voordeel daarvan is overigens wel dat de huid meer tijd krijgt om zich op natuurlijke wijze aan te passen en dat het resultaat ook voor je omgeving natuurlijker oogt. Ook levert Cryolipolyse niet per se gewichtsverlies op. De behandelmethode is gericht op het verliezen van overtollig vet.

Resultaten en effectiviteit

Zoals gezegd duurt het bereiken van het gewenste resultaat doorgaans enige maanden. Ook zijn vaak twee tot drie behandelingen nodig om tot dat resultaat te komen. Tijdens de behandeling ervaar je een tintelend gevoel in het behandelgebied. Na enkele minuten gaat dat over in een soort dofheid of gevoelloosheid. Vet bevriezen is effectief op meerdere doelgebieden. Zo werkt het op buik, rug, armen en benen.

Cryolipolyse ervaringen en kosten

Het bevriezen van vet biedt vele voordelen ten opzichte van andere vet reductie behandelingen. Door de vrijwel niet bestaande herstelperiode is het ook goed te combineren met andere, niet-medische manieren om vet te verliezen, zoals lichaamsbeweging. Op onze resultatenpagina kun je het resultaat van enkele van onze behandelingen met eigen ogen zien.

De kosten van een Cryolipolyse bedragen 199 euro per behandeling, waarbij voor meerdere behandelingen in de regel een korting gegeven wordt. Daarmee is Cryolipolyse aanzienlijk betaalbaarder dan diverse andere manieren om overtollig vet kwijt te raken.

Waar kan ik een Cryolipolyse behandeling ondergaan?

Cryolipolyse in Hilversum, de Randstad of andere delen van Nederland is zeer bereikbaar. In de omgeving van Hilversum helpen wij mensen vanuit onze vestiging in Hilversum. Voor mensen die elders in het land wonen beschikken wij over enkele vestigingen verspreid in Nederland. Cryolipolyse hoeft dus niet in Hilversum plaats te vinden maar kan, afhankelijk van je eigen woonplaats, ook elders in Nederland.