085 800 5545 info@remove.nu

Het gevaar van Cryolipolyse imitatie apparatuur

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is één van de nieuwste technieken om snel, pijnloos en veilig van uw hardnekkige vetophopingen af te komen. Hardnekkige vetrollen is een veelvoorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Vaak is dit probleem te wijten aan de natuurlijke verspreiding van vet cellen. Er zijn machines ontwikkeld waarmee overtollige vetophopingen door middel van bevriezing gaan kristalliseren en worden vernietigd, vervolgens door het eigen lymfesysteem geleidelijk aan worden afgebroken. Het is een veilig en pijnloos alternatief voor liposuctie zonder bijwerkingen en er is geen herstelperiode aan verbonden. U kunt direct na een Cryo behandeling weer direct door met de dagelijkse bezigheden.

Is vet bevriezen met Cryolipolyse bewezen effectief en veilig?

Met wereldwijd meer dan 2 miljoen uitgevoerde behandelingen is aangetoond, met verbluffende resultaten, dat het veilig is. Gemiddeld kun je per behandeling 22 % van je vet cellen kwijt raken. Uit onderzoeken is ook gebleken dat er geen risico’s en complicaties aan verbonden zijn en is vet bevriezen zeer effectief. Echter zijn er ondertussen helaas wel veel imitatie machines op de markt terecht gekomen die niet van echt zijn te onderscheiden. Deze zijn dan ook niet zonder risico’s. Behalve dat het gewenste resultaat uitblijft loopt u risico op ernstige brandwonden en/of blijvende littekens ontstaan na een onveilige behandeling met een imitatie machine.

Waar moet ik opletten bij het maken van een afspraak

Als eerste is het belangrijk om te kijken of de behandelaar gebruik maakt van gecertificeerde machines. Daarnaast is het essentieel dat de Cryolipolyse behandeling word uitgevoerd door een gecertificeerde schoonheidsspecialiste. Kijk of de behandelaar veel ervaring heeft met de behandeling en laat u niet verleiden door lage prijzen of aanbiedingen. Voor meer vragen of een vrijblijvende afspraak ga dan snel naar Remove.nu of bel 085‐8005545