085 800 5545 info@remove.nu

Resultaten

Hiernaast zijn een aantal cryolipolyse resultaten te zien. Foto’s van tevreden klanten die voor de eerste behandeling zijn genomen en de 2e foto na gemiddeld 8 weken na de behandeling. Op de 2e foto is in de meeste gevallen goed te zien dat de bevroren vetcellen inmiddels zijn afgevoerd door het lichaam.

Er zijn onderzoeken gedaan in verschillende plastische chirurgie praktijken. Deze geven aan dat Cryolipolyse een zeer effectief alternatief is voor liposuctie. Cryolipolyse is de nieuwste techniek om snel en pijnloos van uw overtollige vetophopingen af te komen zonder ingrijpende operaties te hoeven ondergaan, waar geen herstelperiode aan verbonden zit.  Onderzoek met 528 patienten op 1785 anatomische plaatsen tonen aan dat Cryolipolyse een effectieve  veilige methode is, zonder complicaties en bijwerkingen, voor de reductie van plaatselijk onderhuids vet.

Er zijn verbluffende resultaten behaald en bij slechts één Cryolipolyse behandeling een vermindering van tot maar liefs 22% vetweefsel geboekt. Gemiddeld verliest u per behandeling  2 tot 4 cm per behandelde zone, dat scheelt al snel één kledingmaat. Ongeveer 3 weken na de eerste behandeling  zullen de resultaten duidelijker zichtbaar worden en kunt u nog meer gaan genieten van uw mooie strakkere huid en slankere contouren.  In de regel zijn 3 Cryolipolyse behandelingen verdeeld over 6 maanden nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

%

Van de mensen die de Cryolipolyse behandeling onderging, ziet na 3 behandelingen resultaat. *

Cryolipolyse behandeling Resultaat

Cryolipolyse behandeling Resultaat

Cryolipolyse behandeling Resultaat

Cryolipolyse behandeling Resultaat