085 800 5545 info@remove.nu

cryo-aparaat--

Vet bevriezen door Cryolipolyse

Bijna iedereen heeft te maken met overtollig vet. Dat hoeft geen probleem te zijn want er zijn ondertussen verschillende manieren om hier van af te komen. Overtollig vet is niet altijd het gevolg van een ongezonde leefstijl en/of dieet. Maar wanneer je er niet van af komt is het niet minder vervelend. Gelukkig bestaat er een veilige en voordelige manier om van overtollig vet af te komen. Vet bevriezen door Cryolipolyse is een manier van vetophopingen te verwijderen zonder operatie. Het is een snel, pijnloos en veilig alternatief voor liposuctie. Hieronder vertellen we je meer over de voordelen van deze behandeling tegen overtollig vet.

Vet verwijderen zonder operatie; hoe het werkt

Waarschijnlijk is liposuctie de meest bekende behandeling tegen overtollig vet. De meeste mensen weten wel dat dit een dure en relatief riskante operatie is die bovendien een langdurig herstel vergt. Wanneer je te maken hebt met een klein beetje overtollig vet is dat vaak geen aantrekkelijke behandeloptie. Vet bevriezen is dat wel. Bij een Vet bevriezen door Cryolipolyse behandeling wordt vetcellen door middel van een behandelkop, die koelt en vacuüm zuigt, bevroren van buiten het lichaam. Vervolgens zorgt het lichaam zelf voor een geleidelijke afvoer van het overtollige vet. Tijdens de behandeling kan er sprake zijn van een tintelend gevoel, dat meestal aanhoudt tot na de behandeling. Maar van een herstelperiode is geen sprake. Je kunt eigenlijk direct weer door met je dag.

Cryolipolyse voordelen

Er zitten veel voordelen aan een Cryolipolyse behandeling:

  • Het is een snelle en pijnloze behandeling
  • Geen herstel periode en vrijwel geen bijwerkingen
  • Geen complicaties aan verbonden
  • Het is een veilige behandeling
  • Na 1 behandeling al zichtbaar resultaat

Een Cryolipolyse behandeling is mogelijk op diverse plaatsen in Nederland.

In tegenstelling tot veel van de alternatieven is Vet bevriezen geen ingrijpende medische ingreep. Het ondergaan van een behandeling is daarom vergelijkbaar met een bezoek aan de huisarts, waarna je ook gewoon je dagelijkse bezigheden direct weer kan hervatten.

 

199,- per zone per behandeling  2de voor de helft

499,- kuur van 3 behandelingen