085 800 5545 info@remove.nu

Vet verwijderen zonder operatie

Vet verwijderen zonder operatie

Voorgoed vet verwijderen door bevriezing zonder operatie

Ongewenste vet ophopingen is een veel voorkomend probleem en vaak simpelweg niet weg te krijgen. Tot voor kort was het onmogelijk om zonder operatie definitief uw overtollige vet ophopingen te verwijderen. Dankzij de nieuwe techniek Vet verwijderen is er nu een pijnloos en zeer effectief alternatief voor liposuctie en kunt u voorgoed afscheid nemen van uw ongewenst vet.

 

Werkt vet verwijderen door bevriezing echt?

Na onderzoeken op het effect bij onderkoeling van vet cellen werd de ontdekking gedaan. Als vet cellen lang genoeg en de juiste temperatuur gekoeld worden gaan ze kristalliseren en worden ze uiteindelijk vernietigd.  Vervolgens worden de dode vet cellen door het lichaamseigen lymfesysteem afgebroken en op een natuurlijke wijze afgevoerd. Omdat vet cellen gevoeliger zijn voor kou dan ander lichaamscellen worden alleen deze vernietigd zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Dit hele proces noemen we Cryolipolyse.

Is Vet verwijderen zonder operatie veilig?

Er zijn machines ontwikkeld waarmee onafhankelijk wetenschappelijke onderzoeken zijn gedaan. Met wereldwijd meer dan 2 miljoen uitgevoerde behandelingen zijn verbluffende resultaten geboekt. Het is aangetoond dat zeer effectief en veilig is. Gemiddeld 22 % minder vet cellen per behandelde zone en er zijn geen bijwerkingen en complicaties aan verbonden. Het is pijnloos en kunt na de behandeling direct verder met uw dagelijkse bezigheden.

Het gevaar van imitatie apparatuur!  

Helaas zijn er ondertussen ook  imitatie machines op de markt die moeilijk van echt te onderscheiden zijn. Behandelingen met deze machines zijn echter niet zonder risico’s. Behalve dat deze machines niet werken en het gewenste resultaat uitblijft is er ook een risico dat u ernstige brandwonden oploopt kunnen er ook nog blijvende littekens  ontstaan. Daarom is het belangrijk bij het kiezen van een behandelaar of ze gebruik maken van gecertificeerde machines. Tevens is het belangrijk dat de Cryolipolyse behandeling word uitgevoerd door een gecertificeerde schoonheidsspecialiste.

Is Vet bevriezen geschikt voor iedereen?

Vet bevriezen zonder operatie is geschikt voor zowel manen als vrouwen. Een behandeling is vrijwel op elk deel van het lichaam mogelijk om plaatselijke vet ophopingen blijvend te verwijderen. Let op, een Cryo behandeling is geen oplossing voor overgewicht! Bent u geïnteresseerd in een Cryo behandeling maak dan een geheel vrijblijvende afspraak bij Remove om te kijken welke behandeling geschikt is voor u.

Ga voor de Cryolipolyse behandeling bij Remove! Bel naar 085 800 5545 voor een afspraak.