085 800 5545 info@remove.nu

Waarom gaan voor een Cryolipolyse behandeling?

Cryolipolyse Behandeling Cryolipolyse Behandeling 2 pads

Een Cryolipolyse behandeling is een goed alternatief voor liposuctie. Het geeft goede resultaten zonder dat er ingrijpende en pijnlijke operaties nodig zijn. Één van de voordelen is dat er geen herstel periode nodig is en u direct na de behandeling weer door kunt gaan met je dagelijkse bezigheden. Het is een pijnloze behandeling waarbij de eerste resultaten al na 3 á  4 weken duidelijk zichtbaar zijn. Voor de beste resultaten staan gemiddeld 3 behandelingen met tussen posen van 6 tot 8 weken.

Er zijn ondertussen meerdere verschillende Cryolipolyse apparaten die plaatselijk vet cellen definitief verwijderen door middel van bevriezing. Remove.nu gebruikt apparaten met een medische klasse ll goedkeuring en heeft meerdere behandelkoppen met een vacuüm zuigmond. Deze koppen zuigen vacuüm en de huid word gekoeld, dus uw vet  cellen bevroren. Omdat vet cellen gevoeliger zijn dan ander lichaamsweefsel voor kou, beginnen ze al te kristalliseren bij 4 graden Celsius. Door de onderkoeling worden de vet cellen geleidelijk aan afgebroken, daardoor past de huid zich rustig aan, aan de mooie slankere contouren.

Aan een Cryolipolyse behandeling zijn geen risico’s verbonden en geen complicaties bekend. U kunt wel enigszins last hebben van wat roodheid, tintelingen, gevoelloosheid en blauwe plekken maar dit is tijdelijk en zal na een aantal dagen overgaan. U word bij Remove uitsluitend behandeld met medisch goedgekeurde apparaten en de behandeling word uitgevoerd door gecertificeerd personeel. Afhankelijk van de hoeveelheid vet cellen zal een behandeling 45 tot 60 minuten duren en verspreid over 6 maanden 3 Cryolipolyse behandelingen nodig zijn. U kunt een geheel vrijblijvende afspraak maken met één van onze specialisten, dan word er voor u een geschikte behandelplan gemaakt zodat u weet waar u aan toe bent.

Plaatselijke figuurcorrectie was niet eerder zo makkelijk, pijnloos en effectief. Om met een Cryolipolyse behandeling de beste resultaten te behalen is veel water drinken en lichaamsbeweging belangrijk.  De te behandelen gebieden zijn;

  • Billen
  • Benen
  • Heupen
  • Binnenkant knieën
  • Love handles
  • Buik
  • Rug
  • Boven armen
  • Kin

 

Maak direct een afspraak en bel naar 085 800 5545!