085 800 5545 info@remove.nu

Waarom Vet Bevriezen met een Cryo behandeling?

Hardnekkige vetophopingen is een veel voorkomend probleem. Er is nu een methode om daar snel en makkelijk vanaf te komen zonder ingrijpende operaties. Een Cryolipolyse behandeling bij Remove.nu is een veilige en pijnloze manier om van uw overtollige vet cellen af te komen. Lichamelijke inspanning en diëten is niet nodig en kunt na de behandelingen weer direct door met de dagelijkse bezigheden. Daarom kiezen veel mensen voor vet bevriezen met een Cryo behandeling!

Hoe werkt Cryolipolyse?

Er zijn nieuwe machines ontwikkeld  met diverse behandelkoppen en vacuüm zuigmond. De koppen zuigen de huid vacuüm en de huid word gekoeld, dus uw vet cellen bevroren. Alleen de vet cellen beginnen bij 4 graden Celsius te kristalliseren want die zijn gevoeliger dan ander lichaamsweefsel voor kou. Door de onderkoeling worden de vet cellen geleidelijk aan afgebroken en vervolgens door het lichaamseigen  lymfesysteem opgeruimd.

Cryo behandeling resultaten

Gemiddeld zijn 3 Cryolipolyse behandelingen verdeeld over 6 maanden nodig. Na 1 behandeling is er al meteen zichtbaar resultaat. Een behandeling zal 45 tot 60 minuten duren. U kunt zich ondertussen ontspannen in de behandelstoel en onder het genot van een kopje koffie een boek lezen. Per behandeling verliest u gemiddeld 2 tot 4 cm per behandelde zone. Resultaten van tot maar liefs 22 % minder vetweefsel per behandeling zijn geboekt. Omdat de behandelde vet cellen geleidelijk aan worden afgevoerd worden de eerste resultaten na 3 á 4 duidelijk zichtbaar. In combinatie met extra beweging en veel water drinken zult u al snel kunnen gaan genieten van uw mooie strakke vormen en slankere lijn.

Cryolipolyse behandeling risico’s en complicaties

Uit onderzoeken is gebleken dat er geen risico’s en complicaties aan vet bevriezen door een Cryo behandeling. Er word geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën en door kou worden alleen vet cellen afgebroken en het  omliggend weefsel niet beschadigd.  Vet bevriezen is dus een veilige, pijnloze en effectieve manier om makkelijk van uw plaatselijk overtollige vetophopingen af te komen. Er zijn geen bijwerkingen maar u kunt wel enigszins last hebben van roodheid, tintelingen, gevoelloosheid en blauwe plekken maar dat zal na een paar dagen verdwijnen.